Welkom

Over ons

Have fun when you run!

Dat is ons motto. Hardlopen is leuk maar vooral een individuele sport. Zeker bij evenementen waar iedereen zichzelf naar de finish moet worstelen.

Laatst liep ik voor het eerst mee met een halve marathon en heb me erg vermaakt met de spandoeken en borden langs de route met grappige teksten. Tegelijkertijd is het idee voor TrackMyBack ontstaan: waarom niet grappige en aanmoedigende teksten op de achterkant van een shirt? Dan hebben andere lopers er ook nog wat aan! En wie weet ontstaat er nog een leuk contact tijdens of na de wedstrijd.

Jouw verhaal

Heb jij een leuke aanmoediging, gesprek of gebeurtenis meegemaakt met jouw TrackMyBack shirt? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Heel veel hardloopplezier gewenst!

Wat anderen zeggen

Ik liep met mijn TrackMyBack shirt mee in de Zeven Heuvelen Loop en had veel aanspraak onderweg. Een super leuk idee die grappige teksten voor andere hardlopers.

MANON - WOERDEN (NL)

Als hardloper met een gezonde dosis humor moest ik zo'n shirt hebben. Geen moment spijt van gehad! Het zit lekker en is echt gemaakt voor hardlopers die wel van een geintje houden.

SANDER - AMSTERDAM (NL)

Menu